• Register
  • Help
Results 1 to 3 of 3

Topic: IO- how can I tell which ensemble is loaded?

Share/Bookmark
  1. #1

    IO- how can I tell which ensemble is loaded?

    I can see perc extras, earth drums 2 and 3 and cymbals extras and fx loaded on the individual tracks but how can I determine which ensemble that is?
    I'll tell you why I need to know if necessary but it's not pertinent.
    Thanks very much,
    GRB

    EDIT: actually I should retract my last statement maybe it is pertinent...this is a project prior to a new PC I just built/fresh IO install... I was getting no sound from any of my VSTs so rather than jacking with the routing I inserted new instances of the VSTs and now I can see the name of the ensemble so I guess we can disregard this whole dang thread...but thanks anyway!

  2. #2

    Re: IO- how can I tell which ensemble is loaded?

    Quote Originally Posted by GRB53 View Post
    I can see perc extras, earth drums 2 and 3 and cymbals extras and fx loaded on the individual tracks but how can I determine which ensemble that is?
    I'll tell you why I need to know if necessary but it's not pertinent.
    Thanks very much,
    GRB

    EDIT: actually I should retract my last statement maybe it is pertinent...this is a project prior to a new PC I just built/fresh IO install... I was getting no sound from any of my VSTs so rather than jacking with the routing I inserted new instances of the VSTs and now I can see the name of the ensemble so I guess we can disregard this whole dang thread...but thanks anyway!
    Oh, I see - Previously the names of the pre-set Ensembles weren't showing up, but they are now on your new computer. I wonder what was going on with your previous set up that you weren't getting volume and things like the Ensemble name display?

    Randy

  3. #3

    Re: IO- how can I tell which ensemble is loaded?

    Oh, I see - Previously the names of the pre-set Ensembles weren't showing up, but they are now on your new computer.

    Maybe I didn't explain well...everything was fine until my new build/IO fresh installation. Upon opening this older .cwp I noticed none of my VSTs were loading as expected so I was bringing in a new instance of all VSTs and noticed I couldn't tell which ensemble I needed in this particular IO track. I've since discovered that ensemble was perc fun 2 and now when I reopen that instance it shows perc fun2 under ensemble as expected ...so all is well.
    Hopefully that makes sense...and thanks Randy!
    GRB

Go Back to forum

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •