• Register
  • Help
Results 1 to 4 of 4

Topic: GPO4 won't play in Sonar

Share/Bookmark
  1. #1

    GPO4 won't play in Sonar

    I'm using Sonar 8.5 on Win7 64-bit with a Delta 1010 soundcard.

    I can't get Sonar to play any sound through the Aria player. I can play instruments through the Aria keyboard and using my midi controller but I cannot record those sounds. They seem to be bypassing Sonar.

    I cannot play back any midi through GPO as well. I think I have gone through every permutation of settings but nothing.

    I used GPO and JABB on my 32-bit XP system using Kontact Player so I have some idea of what the setting should be.

    It also seems odd that Aria will only let me use audio channels 1 and 2 when I have 8 analog plus spdif available.

    Any suggestions would be appreciated.

    Rich
    Last edited by rpulham; 12-03-2009 at 03:19 AM. Reason: additional info

  2. #2

    Re: GPO4 won't play in Sonar

    are you running aria as a standalone or as a VSTi in sonar?
    David Viens, Plogue Art et Technologie Inc.
    Montreal. http://www.plogue.com

  3. #3

    Re: GPO4 won't play in Sonar

    VSTi. I don't believe Sonar will play to it in standalone.

  4. #4

    Re: GPO4 won't play in Sonar

    Are you using Sonar x64?

    if so make sure you delete the 32 bit version of ARIA Player_x86.dll and only use Aria Player_x64.dll

    and use the MULTI version of the plugin as well
    David Viens, Plogue Art et Technologie Inc.
    Montreal. http://www.plogue.com

Go Back to forum

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •