• Register
  • Help
Results 1 to 3 of 3

Topic: Reinstall Giga after installing new soundcard?

Share/Bookmark
  1. #1

    Reinstall Giga after installing new soundcard?

    This might be a very obvious question to the guru's.
    I installed a MOTU 2048 soundcard instead of a GINA 24.
    Now Gigastudio doesn't receive midi anymore. I installed my Edirol UM-2 again to no avail. Do I have to reinstall Gigastudio?
    Cheers,

    Ruud Jan

  2. #2

    Re: Reinstall Giga after installing new soundcard?

    Do you mean a 2408mk3? That's a wonderful beast!!

    Have you already tried going into the GigaStudio Configuration Manager (don't launch Giga, just launch the Configuration Manager), clicking on the "Hardware" tab, selecting your new soundcard from the pull-down menu, and enabling the appropriate input/output channels?

    Check out pages 33, et seq., in the GigaStudio 3.0 User's Manual, if you aren't sure what I mean...
    — alanb

    ...........................

    http://alanb.org

    http://www.myspace.com/arsperspicuus

  3. #3

    Re: Reinstall Giga after installing new soundcard?

    Thank you alanb,
    I decided to reinstall and now everything works again!
    I'm just wondering if I'm remembering correctly that you have to reinstall after installing a new soundcard.

    Ruud Jan

Go Back to forum

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •