• Register
  • Help
Results 1 to 5 of 5

Topic: Bugg in JABB?!

Share/Bookmark
  1. #1

    Bugg in JABB?!

    Hi again!

    #3 from TompaD .

    Then I got the dialog of JABB up, the Transport in SX3
    don´t respond on keycommands.


    Regards
    TompaD

  2. #2

    Re: Bugg in JABB?!

    Quote Originally Posted by TompaD
    Then I got the dialog of JABB up, the Transport in SX3
    don´t respond on keycommands.
    Not sure what you mean here. If the keyswitches for the brass don't seem to be working try different octaves for the switches. Using the incorrect octave is the most common error.

    Tom

  3. #3

    Re: Bugg in JABB?!

    I think he's saying that when the JABB interface is on screen (showing) the Transport keyboard commands don't work (meaning he can't use his shortcuts to playback the track while the Kontakt Player interface is up.)

    I think this is a known issue with Kontakt.

  4. #4

    Re: Bugg in JABB?!

    Ah! Thanks Joseph for the clarification. Sorry, can't do anything about that one.

    Tom

  5. #5

    Re: Bugg in JABB?!

    Quote Originally Posted by Joseph Burrell
    I think he's saying that when the JABB interface is on screen (showing) the Transport keyboard commands don't work (meaning he can't use his shortcuts to playback the track while the Kontakt Player interface is up.)
    Thats right. My other plugins work alright with the transport so this "bug" is
    a bit anoying.

    I think this is a known issue with Kontakt.
    Ok, hope it will be fixed soon. Had the same problem with another plugin
    but they fixed it rather fast.

    Do you think the people of Garritan read this and contact Native Instruments?
    Or shall I do a report to NI?

    Regards
    TompaD

Go Back to forum

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •