PDA

View Full Version : Garritan Steinway re-installation question



Prosilicium
01-10-2010, 12:29 PM
Hi , I'm very interesting by this product, but something give me a problem :
I want make it on two computer, I see, licence is for 4 installation, OK !
But I 'am a computer addict! every time I make backup and recovery (Acronis ) with old image system, and change and test cpu , mother board etc.
And I plane to test Win7 too .
in fact I reinstalling Os 3 times by year . . . How I can do for Keep my licence more one year ?
thank's for your answer

lallis
01-10-2010, 01:35 PM
Prosilicium,

The statement you read was unclearly worded, and many of us originally took it as you have. But Garritan people have since explained that they mean four computers at the same time. There is no limit to the number of consecutive installations, which is as it should be.

________________

Jeff Hurchalla
01-13-2010, 11:40 PM
That's correct - the only thing I should add is the license is for machines you own.

Prosilicium
01-15-2010, 04:52 PM
Thanks for answers, I buy it ( pro version ) and I must wait . . . 3 long week's.
US shop was out of stock and backordered from garritan.

Prosilicium
02-17-2010, 06:47 PM
Garritan Steinway arrived today, congratulation, really beautiful :heart: